MNC GROUP
cooperation partner of

 

MNC GROUP

Компанія MNC GROUP є офіційним представником концерну TÜV на території України. TÜV є однією з провідних компаній з надання незалежних технічних послуг та представлений на всіх світових ринках. Маючи численні міжнародні акредитації, ми уповноважені здійснювати технічний нагляд, сертифікувати Вашу продукцію, системи менеджменту та персонал відповідно до вимог міжнародних стандартів.

TÜV працює на українському ринку з 1993 р. Як член Міжнародного Акредитаційного Форуму (IAF), сертифікати учасників якого визнаються в усьому світі, компанія надає клієнтам широкий спектр послуг у різних галузях.

Професіоналізм

Наші аудитори є акредитованими провідними аудиторами в галузі харчової індустрії, системи менеджменту якості, IT та інформаційна безпека, екологічного менеджменту, система менеджменту автомобільної промисловості.

MNC GROUP

Наша компанія складається лише з висококваліфікованих співробітників. Які готові провести аудит відповідно до міжнародних стандартів менеджменту якості.

TÜV Rheiland в мире

Мета TÜV – це сприяти постійному покращенню Вашої продукції, процесів та систем менеджменту шляхом оцінки їхньої безпеки. При цьому як незалежний орган з інспектування та сертифікації компанія MNC GROUP гарантує Вам отримання найбільш достовірних та неупереджених результатів.

Сервіси

Світовий стандарт безпеки харчових продуктів – для виробників та постачальників.

Висока якість системи управління гарантує задоволеність клієнтів.

Міжнародний стандарт екологічного менеджменту призначений для зниження рівня забруднення навколишнього середовища.

Англомовні ринки часто вимагають сертифікації харчових продуктів відповідно до глобального стандарту BRC

Новий стандарт якості ISO 45001 у галузі охорони праці.

Ми сертифікуємо вашу систему внутрішнього контролю для забезпечення належної та законної торгівлі товарами подвійного призначення.

Відгуки клієнтів

З 2012 року. ТОВ «ТРАНС-СЕРВІС-КТТ» співпрацює з компанією ТОВ «МНС ГРУП» (Харків. Україна). надає нам послуги за напрямом сертифікації системи менеджменту якості (СМЯ) за стандартом ISO 9001:2015, включаючи надану підтримку на етапі розроблення та впровадження СУЯ. За час співпраці. керівництво компанії ТОВ «МНС ГРУП» не раз демонструвало розумну цінову політику та гнучкий підхід як до клієнта, так і до вирішення завдань загалом, а фахівці компанії – достатні професійні знання та навички. що зрештою дозволяє ТОВ «ТРАНС-СЕРВІС-КТТ» успішно проходити сертифікацію та обов'язковий наглядовий аудит у міжнародному органі TUV. Зі свого боку, ми задоволені якістю наданих вголос та плануємо продовжувати співпрацю з ТОВ «МНС ГРУП» найближчим часом.
Леонтьев И.В.
Генеральний директор
Державне підприємство «Смоли» (Україна, м.Кам’янське) плідно співпрацює з ТОВ «МНС ГРУП» починаючи з 2017 р. В процесі своєї діяльності фахівці компанії ТОВ «МНС ГРУП» підтвердили свій високий професійний статус у вирішенні поставлених перед підприємством завдань по сертифікації системи менеджменту якості на ДП «Смоли» відповідно до вимог стандарту ISO 9001:2015 Ми вдячні Вам та колективу компанії за співпрацю і сподіваємося на подальшу співпрацю. Зі свого боку будемо рекомендувати ТОВ «МНС ГРУП», як надійного і висококласного партнера.
Воронова Лариса
Заступник директора з економіки та комерції
ДП "ММТП" співпрацює з ТОВ "МНС Груп" з 2008 року. За цей час було проведено велику роботу з впровадження та сертифікації в порту міжнародних стандартів: ISO 14001, ISO 22000 та ISO 45001. Впровадження даних стандартів допомогло нашому підприємству стати більш успішним та конкурентоспроможним на ринку, чому дуже сприяло досвід та позитивне ставлення аудиторів компанії ТОВ «МНС Груп». Також неодноразово успішно проведено навчання фахівців нашого підприємства компанією ТОВ «МНС Груп», в результаті знання та кваліфікація нашого персоналу у сфері стандартів суттєво зросли. Компетенція аудиторів ТОВ «МНС Груп» – на високому рівні, що завжди було основою позитивного проведення аудитів. Рекомендації аудиторів завжди бралися до уваги та розглядалися як дія, керівництво до подальших покращень. Зазначаємо професіоналізм усіх співробітників ТОВ «МНС Груп» та раді нашій багаторічній плідній співпраці. Задоволені та позитивно оцінюємо якість послуг, що надаються компанією.
СЕРГЕЙ ЗИНЧЕНКО
Начальник відділу системи управління якістю

Зворотня форма